Τι είναι το SuperTitles.gr;

Το Supertitles.gr είναι μία εφαρμογή με αποκλειστική λειτουργία την προβολή υπερτίτλων σε ζωντανές εκδηλώσεις.
Οι πολλαπλές δυνατότητες που προσφέρει και η μακροχρόνια εμπειρία μας στο χώρο, έχουν τοποθετήσει το Supertitles.gr στην κορυφή της λίστας με τα λογισμικά προβολής υπερτίτλων.

διαβάστε περισσότερα

To Supertitles.gr είναι επίσης και ένα σύνολο από υπηρεσίες.
Αναθέστε σε εμάς και την ομάδα των συνεργατών μας την μελέτη και την προβολή υπερτίτλων για την παράστασή σας και αφιερωθείτε στις υπόλοιπες υποχρεώσεις σας γνωρίζοντας πως θα έχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

διαβάστε περισσότερα

Γιατί χρειάζομαι υπέρτιτλους;

Οι υπέρτιτλοι δεν είναι απαραίτητοι μόνο για τις εισαγόμενες παραστάσεις που παρουσιάζονται σε άλλη από τα ελληνικά γλώσσα. Είναι απαραίτητοι για παραστάσεις που θέλουν να συμπεριλάβουν στο κοινό τους Κωφούς και βαρήκοους θεατές, ηλικιωμένους, αλλόγλωσσους (μόνιμους κατοίκους και επισκέπτες) ή που χρησιμοποιούνται για εκπαιδευτικούς λόγους σε παραστάσεις για σχολεία, φροντιστήρια κλπ.

διαβάστε περισσότερα

Συνεργάτες

οι παραπάνω οργανισμοί είτε έχουν αγοράσει την εφαρμογή supertitles.gr είτε την έχουν χρησιμοποιήσει ως υπηρεσία

..και με τα δικά τους λόγια

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
 • Είμαι πολύ ευχαριστημένη και ικανοποιημένη.☺είναι ένα εξαιρετικό πρόγραμμα!! Είιναι το καλύτερο που έχω δουλέψει ποτέ!

  Ελένη Δουβρή
  Χειρισμός υπερτίτλων - Εθνικό Θέατρο
 • I am a fan of your software. I can sincerely say that I have not encountered a software that works better.

  An Vervecken
  Surtitles specialist
 • Μία συνεργασία που πραγματικά απόλαυσα: όχι μόνο επειδή το αποτέλεσμα είναι υψηλού επιπέδου αλλά κυρίως επειδή η ευελιξία, η συνέπεια, η ύψιστη τεχνογνωσία και -κυρίως- η πάντα καλή και θετική διάθεση κάνουν το κάθε πρότζεκτ να υλοποιείται πιο εύκολα. Από τις συνεργασίες που θέλεις να επαναλαμβάνονται σε σταθερό πλαίσιο.

  Γεωργία Ζούμπα
  Εκτέλεση Παραγωγής, Χώρος Η', Φεστιβάλ Αθηνών 2017
 • Το Supertitles.gr είναι ένα πολύτιμο εργαλείο στην δουλειά μου. Ο εξαιρετικός σχεδιασμός του και η υποστήριξη που μου παρέχουν οι δημιουργοί του μου προσφέρουν ασφάλεια και εξασφαλίζουν ένα ποιοτικό αποτέλεσμα.

  Χρίστος Παπαμιχαήλ
  Liminal Access
 • Είναι ένα πολύ έξυπνα στημένο, φιλικό προς τον χρήστη και εύκολο software που σου επιτρέπει ακόμη και να ακολουθήσεις τους αυτοσχεδιασμούς των ηθοποιών. Μακράν το καλύτερο που έχω δουλέψει!

  Έρι Κύργια
  Δραματουργός / Εθνικό Θέατρο
 • Υψηλού επιπέδου επαγγελματισμός, ουσιαστική ανταλλαγή σκέψεων και προτάσεων, διαθεσιμότητα, αρτιότητα προγράμματος και φιλική διάθεση. Από τους ανθρώπους του θεάτρου που εμπιστεύεσαι και απολαμβάνεις να δουλεύεις μαζί τους. Ευχαριστώ πολύ για τις όμορφες συνεργασίες σε «Κύκλωπα», «Θεσμοφοριάζουσες» και στην «Μικρή μέσα στο Σκοτεινό Δάσος».

  Παντελής Δεντάκης
  Σκηνοθέτης
 • Συνεργάζομαι πολλά χρόνια με τον Αχιλλέα και την ομάδα του, κάθε χρόνο με μεγάλη μου χαρά. Είναι εξαιρετικός επαγγελματίας, εξυπηρετώντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις ανάγκες της κάθε παράστασης και ανταποκρινόμενος έγκαιρα σε κάθε δυσκολία που προκύπτει. Αυτό άλλωστε αναγνωρίζεται και από τις καλλιτεχνικές ομάδες, πολλές από τις οποίες έχουν αγοράσει και χρησιμοποιούν πλέον το πρόγραμμά του. Ο Αχιλλέας είναι πολύτιμος συνεργάτης, ψύχραιμος και με χιούμορ σε όλες τις περιστάσεις, για μένα ένας πραγματικός φίλος.

  Αλεξάνδρα Φύκα
  Οργάνωση παραγωγής - Φεστιβάλ Αθηνών
 • Η συνεργασία της Αττικής Πολιτιστικής Εταιρείας με τους ανθρώπους της supertitles.gr στην μετάφραση και προβολή των υπερτίτλων είναι ένα βασικό στοιχείο της επιτυχίας των διεθνών παραγωγών που η Αττική Πολιτιστική Εταιρεία παρουσιάζει στην Αθηνα. Επαρκείς και ενημερωμένοι  επαγγελματίες,  είναι έτοιμοι αν πάσα στιγμή να δώσουν λύσεις σε οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει.

  Ελένη Μουσταΐρα
  Εκπρόσωπος Αττικής Πολιτιστικής Εταιρείας

Upcoming events